Digg   StumbleUpon   Facebook   Del.icio.us   Croportal       Ispiši   Preporuči

Viđenja by boris kozjak

Održano   |     |   23.02.2010.

Viđenja by boris kozjak

Ravnateljica Višnja Romaj otvorila je sinoć u  knjižnici drugu izložbu fotografija autora Borisa Kozjaka. U predgovoru kataloga predsjednik foto kluba Virovitica Ivan Kršić je napisao: Lutanjima gradom i njegovom okolicom Boris traži detalje i poglede na kuteve za koje nisam, a vjerujem i većina vas fotografa ili zaljubljenika u fotografiju, niti znao da postoje. Svaka fotografija budi interes promatrača da odgonetne s kojeg je mjesta pojedini gradski motiv Boris ovoga puta zabilježio i predstavio nam ovom zbirkom fotografija pod nazivom Viđenja.

            Boris Kozjak samostalno je izlagao u Gradskom muzeju Virovitica, virovitičkom kazalištu i Caffe baru Boom. Fotografije su mu objavljene u časopisu Foto mag (putopis o San Franciscu), Gloriji (putopis o Los Angelesu), Gloriji In ( turističke razglednice Virovitice) te se i dalje redovito objavljuju u Virovitičkom listu.

Vrijedno je napomenuti i naslovnicu časopisa meridijani s temom Virovitice,ali i novu fotomonografiju Virovitice u kojoj je autor zastupljen s nizom vrsnih fotografija.

 

Izložba je otvorena do 18. ožujka 2010.